Pozivno pismo

 

Dragi kolegice i kolege,

čast mi je i veliko zadovoljstvo pozvati vas na međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju

SUVREMENI PROBLEMI U EKONOMIJI I TEHNICI

CIET 2014 -

koja će se održati od 19. - 22. lipnja 2014. godine u Splitu – Hrvatska.

Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu   bio je partner u organizaciji međunarodne znanstvene konferencije Through Cooperation - Towards Sustainable Development  koja se održala od 21.-22. lipnja  2013.godine u Kišnjevu, Republika Moldavija.

S radošću smo prihvatili prijedlog naših partnera da Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu bude domaćin sljedeće konferencije u 2014.godini. Izuzetno nam je drago ugostiti tako značajan događaj u našem lijepom Splitu.

Budući da na našem Odjelu za stručne studije studenti mogu studirati kako ekonomske tako i tehničke studije, istaknuli smo da je konferencija kako znanstvena tako i stručna. Organizacijski odbor odlučio je u imenu konferencije dodati i riječ Tehnika. Stoga konferenciju vidimo i kao priliku da naši mladi nastavnici ali i profesori izvan Hrvatske izlože svoje znanstvene i stručne radove bilo iz područja ekonomije bilo iz tehnike.

Siguran sam da ćemo na samoj konferenciji imati priliku i potpisati nove bilateralne sporazume o suradnji.

Split je najveći grad u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj. On je i administrativno središte Splitsko-dalmatinske županije. Splićani kažu da je to ne samo najljepši nego i najsportskiji grad u cijelom svijetu. Nadam se da ćete za vrijeme boravka uživati u ljepotama kako Splita tako i okolnih mjesta.

U ime cijelog organizacijskog odbora konferencije pozivam vas da sudjelujete na CIET 2014  i veselim se što ću imati priliku osobno vam zaželjeti dobrodošlicu na otvaranju konferencije.

 

Ado Matoković, Pročelnik Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu.